Az elhízásról

Az elhízás számos egészségügyi probléma oka lehet. Ilyen például a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések és a daganatos betegségek néhány fajtája.

A millió hozzáférhető tájékoztató tanács ellenére Magyarország felnőtt lakosságának *28,5 %-a testsúlyproblémával küzd, amely adattal Romániával karöltve az európai országok között élen jár.
A diétákról

Olvashatunk számtalan különböző módszert alkalmazó diétáról, melyek mind meggyőzőnek tűnnek, de alkalmazásuk során valahol mégis elvérzünk.

  • Nem tudjuk mindennapjainkba illeszteni a javasolt étrendeket?
  • Nincs időnk, energiánk odafigyelni mit eszünk, mit vásárolunk?
  • Vagy nincs kellő fegyelmezettségünk és kitartásunk?
Ha picit mélyebbre ástuk már magunkat a diétás módszerekkel kapcsolatban, tisztában vagyunk azzal is, hogy a komoly ételmegvonást alkalmazó módszerek nagyon nehezen illeszthetőek a mindennapi életbe. Éhségérzet mellett nem tudunk megfelelően teljesíteni a munkában, veszítünk vitalitásunkból, közérzetünk romlik, sőt ingerlékenyebbé is válhatunk. Egészségügyi kockázatuk mellett a jojó effektus miatt sem feltétlenül hatékony ezen diéták jelentős része.

Létezik olyan megoldás, amely az egészségügyi és életmódbeli buktatókat is ki tudja küszöbölni.
Ismerd meg a fehérjediétát!

A fehérjediéta lényege, fehérjedús diétás termékek fogyasztása.
A diéta különböző szakaszokra tagolódik, melynek során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az éhségérzet elkerülése mellett a diéta az izomtömeg védelmét szolgálja, így a diéta során, mérhető adatokkal alátámasztva a vendég csak a testzsírszázalékból veszít. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással (amely tápanyagokat a diétás termékek is tartalmaznak) a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el fogyás.

Foglalj időpontot budapesti vagy budai szalonunkba azonnal!


BEJELENTKEZÉS