Hogyan fogsz velünk fogyni?

A program menete

Konzultációra való bejelentkezés után szalonunkban fogadjuk vendégeinket. A beszélgetésnek kellemes diszkréciót teremtünk, a konzultáción vendégünk és egy tanácsadónk vesz csak részt.  A Toman program mindig személyre szabottan, konzultációkkal egybekötött szakaszokban történik, melynek során új, kiegyensúlyozott életmódot alakítunk ki, ami a diéta után is tartható.

1. Szakasz

Az első beszélgetés során egy speciális mérleggel mérjük meg a Vendégünk testsúlyát, testzsírszázalékát, és izomszázalékát. Ez a három adat, amelyet nyomon követünk a Toman diéta során, az utóbbi kettőnek elsősorban az egymáshoz viszonyított arányát felügyeljük és alakítjuk a diétával az ideális érték felé.

A vendégünknek javasolunk egy friss általános orvosi leletet, amelynek értékeit össze lehet hasonlítani a program végén mért adatokkal. Sokan megszabadulnak a többletsúlyuk elvesztésével bizonyos betegségektől is, vagy értékeik jelentősen javulnak.

Az első konzultáció után a vendég kész programot kap, melyben a napi ajánlott folyadékbevitel és a komplett Toman étrend és a mozgás is szerepet kap. Az étrend a program elején a Toman termékekből áll, egyértelmű instrukciókkal a kiegészítő élelmiszerekre vonatkozóan.

2. Szakasz

A második konzultációra az elsőt követően 2 vagy 3 hét múlva kerül sor, amikor a vendég adatait a mérleggel ismét ellenőrizzük. Általában a nagy sikerélmény új lendületet ad a szigorúbb első szakasz után. A második időszak hossza a leadni kívánt további kilók számától is függ. Ez alkalommal a már engedélyezett sport tevékenységre is tudunk javaslatot és programot adni.

3. Szakasz

A második szakasz utáni találkozón ismét méréssel ellenőrizzük a program eredményét. Az eddig elért fogyás általában a teljes program alatt leadott kilók 80%-a. Így ezen a beszélgetésen már a hosszabb távon tartható vegyes étrend kialakítása a cél. A jojó effektus elkerülése mellett egy olyan visszaállás veszi kezdetét az étkezésben, amellyel biztosítható a testsúly és a százalékos arányok megtartása. Az étrend még ebben az időszakban is tartalmaz diétás terméket, így a fogyás folytatódhat, úgy hogy a vendég már normális táplálkozásra állt át.

Egy kiegyensúlyozott, egészséges vegyes élelmiszerekből álló étrendet állítunk össze a vendég számára, amely követi a program eddigi alapstruktúráját (pl. napi 5 étkezés).

A program teljes ideje alatt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre vendégeink számára.

Telefonon és személyesen is bármikor segítünk, illetve kérjük is vendégeinket, hogy tapasztalataikról számoljanak be nekünk.

Foglalj időpontot budapesti vagy budai szalonunkba azonnal!