Tomán Szabina

Tomán Szabina a Toman Diet termékek kifejlesztője.

15 éve élvonalbeli divatmodell, hazai és nemzetközi kifutók és kampányok arca. Gyermeke születése után talált rá a fehérjediéta módszerére, amely számára segített a szülés utáni fogyásban, s így újra a magazinok címlapjára került.

Modell múltam 10 éve után, kislányom születésével alakom elveszítette a modellszakmában elvárt karcsúságát. A korábbi „megoldásaimat” ilyen helyzetekre átértékeltem, és úgy döntöttem a koplalással járó káros egészségügyi következményeket most már figyelembe kell vennem. A korábbi modell időszakomban ez sajnos gyakori szokás volt.

Kis információ gyűjtés után rátaláltam a fehérje diétára. A módszer olyan megoldást kínált a fogyás eléréséhez, amelyet bátran mertem alkalmazni az egészségem megóvása mellett.

Az eredmény hosszú távon is meggyőzött arról, hogy alkalmazása hétköznapi életet élő emberek számára is nagy segítséget jelenthet. Így 2012-ben elkezdtem forgalmazni az általam is használt fehérje diétás termékcsaládot, amely azóta már számtalan vendégemnek segített súlyfeleslegének leadásában.
Közben a fogyasztói visszajelzések és kérések alapján szerettem volna egy új termékkínálatot kialakítani, amely elvezetett ahhoz az elhatározáshoz, miszerint saját fejlesztésbe kezdek.

Franciaországban és Belgiumban találtam gyártót, így 2015-ben már a legnagyobb elhivatottsággal saját márkám forgalmazásába kezdtem, Toman Diet néven.
A termék kifejlesztése során igénybe vettem szakorvosok, dietetikusok munkáját, nagy figyelmet fordítva arra, hogy a termékek ne csak a fogyásban segítsék vendégeimet, hanem egy helyes étrend hosszú távú kialakításában is, amelynek célja a különböző betegségek megelőzése is.
Hiszem, hogy a Toman Diet termékek kedvező árukkal meglévő vendégeim számára biztosítják a folytonosságot, s hatékonyságuk új érdeklődőket vonz szalonunkba, ahol szakértő csapatom várja Önt.